Slimme laadinfrastructuur voor bedrijfspanden

Ons laadpunt past op alle elektrische auto’s en is perfect voor grotere parkeergelegenheden in commerciële gebouwen. Begin klein en breidt het aantal laadpunten uit zodra dit nodig is – zonder grote investeringskosten.

Steeds meer klanten, medewerkers en bezoekers kiezen voor elektrische auto’s. Onze laders maken gebruik van Load Balancing, waarmee het laadpunt het beschikbare elektrisch vermogen tussen alle laders verdeelt. Zo heeft iedereen de optie om de auto te laden. We bieden de flexibiliteit aan om klein te starten: zodra de vraag stijgt kan je heel gemakkelijk het aantal laadpunten uitbreiden.

 

Waarom Easee?

Slim.

Schaalbaar.

Simpel

Load Balancing

101x

Easee maakt Load Balancing van maximaal 101 laadrobots op een enkel circuit mogelijk, zowel online als offline.

Geoptimaliseerd

3x

Je kunt maximaal 3 Laadrobots op één circuit gebruiken. Alle gekoppelde auto’s kunnen tegelijkertijd worden geladen en het beschikbare vermogen wordt automatisch verdeeld over de laadpunten. De totale belasting overschrijdt nooit de maximale limiet van de zekering.  

Krachtig

22kW

De laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fasen laden en ondersteunt het laden tot 22 kW. De lader heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden. 

Altijd bijgewerkt

24/7

Al onze laders zijn verbonden met het internet door middel van ingebouwde eSim (LTE CAT M1 / GSM). Als u nu koopt, krijgt u een abonnement voor het leven inbegrepen (ervan uitgaande dat er dekking is).

Voordelen van onze laadoplossing voor zakelijk laden

Eenvoudige en betaalbaar uit te breiden

Behoud inzicht in jouw verbruik

Anticipieer op de overgang naar elektrisch rijden