Easee Home

Een slimme en veilige lader voor thuis, gemaakt en getest in Noorwegen!

De Easee laadrobot is een slimme lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet. De lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik.

Waarom Easee?

Slim. Compact.

Krachtig.

Sneller laden

10x

Met Easee laat je tot wel 10x sneller dan met een gewoon stopcontact. De lader benut de beschikbare capaciteit optimaal en geeft gegarandeerd het maximale laadvermogen.

Geoptimaliseerd

3x

Je kunt maximaal 3 Laadrobots op één circuit gebruiken. Alle gekoppelde auto’s kunnen tegelijkertijd worden geladen en het beschikbare vermogen wordt automatisch verdeeld over de laadpunten. De totale belasting overschrijdt nooit de maximale limiet van de zekering.  

Krachtig

22kW

De laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fasen laden en ondersteunt het laden tot 22 kW. De lader heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden. 

Altijd bijgewerkt

24/7

Al onze laders zijn verbonden met het internet door middel van ingebouwde eSim (LTE CAT M1 / GSM). Als u nu koopt, krijgt u een abonnement voor het leven inbegrepen (ervan uitgaande dat er dekking is).

Voordelen van Easee thuislader

De Easee App

Controleer de status van je lader, pas het laadvermogen aan en plan laadsessies in.

Kies jouw kleur

We hebben front covers in vijf verschillende kleuren, de keuze is aan jou! Mocht je toch van auto wisselen, of besluiten om je huis te schilderen, dan kan je altijd weer een andere kleur uitkiezen. Onze front covers zijn lost te bestellen, en makkelijk zelf te vervangen.

Klein en robuust

Onze laders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben geen extra bescherming nodig tegen de zon, sneeuw, wind of regen. Met IP54-certificering, 11 censoren en intelligente temperatuurmeting houdt de lader jou en je huis altijd veilig.