Slimme en veilige laadinfrastructuur voor wooncomplexen

We maken het makkelijk en betaalbaar om te investeren in een moderne infrastructuur voor het laden van elektrische auto’s.

Easee maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van Load Balancing. Wanneer meerdere laders op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op het circuit automatisch en dynamisch verdeeld tussen de laders. Alle aangesloten auto’s kunnen op deze manier tegelijkertijd geladen worden.

Geschikt voor alle auto's

22kW

De lader kan zowel 1- als op 3 fase laden en ondersteunt opladen tot 22 kW. De lader heeft een type 2 universele laadconnector.

Klein en slim

69%

De lader weegt slechts 1,5 kg! Dit staat niet alleen mooi aan de muur, maar betekent ook dat we het milieu minimaal 4 kg koper en plastic besparen per geproduceerde lader.

Load Balancing

101x

Easee maakt Load Balancing mogelijk van maximaal 101 laadrobots op een enkel circuit. De lader kan zowel online als offline werken.

Altijd bijgewerkt

24/7

Al onze laders zijn verbonden met het internet door middel van ingebouwde eSim (LTE CAT M1 / GSM). Als u nu koopt, krijgt u een abonnement voor het leven inbegrepen (ervan uitgaande dat er dekking is).

Voordelen van onze laadoplossing voor wooncomplexen

Klein beginnen, later opschalen

Behoud inzicht in jouw verbruik

Aan te passen naar jouw behoeften