Accessoires

Haal het beste uit je Easee installatie met de verschillende accessoires. Al onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen en aangepast naar extreme Noorse omstandigheden.

Lees hieronder meer over Easee accessoires, voor een nog betere laadervaring.

Color-cover

Er zijn covers in 5 verschillende kleuren beschikbaar. Kies de kleur die het beste bij je past!

cover

Easee U-hook

Houd de laadkabel netjes en schoon met de U-Hook. Beschikbaar in wit, zwart, rood en handgepolijste RVS.

Easee Equalizer

Easee Equalizer is een klein, slim apparaat, ontworpen om uw laadervaring te optimaliseren. Hij maakt verbinding met uw energiemeter en balanceert automatisch de totale hoeveelheid energie tussen de laadrobot(s) en uw gebouw (woning, vakantiewoning, flatgebouw of bedrijfsgebouw). Hiermee kunt u slimmer, veiliger en sneller laden en meer laadrobots in uw gebouw installeren.

Easee ready / Plug & Play

Met Easee Ready (backplate en blind cover) kun je je voorbereiden op een toekomstbestendig laadpunt tegen lage kosten.

Om te upgraden naar een volledig laadpunt, kun je op elk moment de Easee Plug & Play kopen (Chargeberry en front cover in elke kleur).

Dankzij onze innovatieve Plug & Play technologie kun je het systeem eenvoudig opschalen zonder dat er extra elektrische werkzaamheden nodig zijn.

Easee Base

Easee Base is een robuuste en weerbestendige paal die je de vrijheid geeft om de Laadrobot te installeren waar hij het beste past. Easee Base is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, kies tussen één, twee of vier laadrobots aan dezelfde paal en haal het maximale uit de installatie.